Madbod

I madboden kan man hver dag købe et mellemmåltid eller en frokost.

Menuen bliver sammensat ud fra et princip om, at maden skal være både sund og velsmagende.

Madboden har åbent to gange om dagen.

I det lille frikvarter kan man typisk købe frugt, grovboller, yoghurt samt koldskål.

I spisefrikvarteret kan man enten købe dagens ret, en grovbolle eller et stykke frugt.

Menuen bliver lagt ud på Aula i god tid og varierer afhængig af årstid og tilgængelige råvarer. For det meste kan man forvente følgende grundmenu:

Mandag: suppe med grovbolle eller frugt.

Tirsdag: salatbar med grovbolle eller frugt.

Onsdag: varm ret.

Torsdag: smør-selv-rugbrød

Fredag: sandwich, pitabrød eller lignende.

I det omfang, det er økonomisk muligt, bestræber vi os på at købe økologiske varer. Lang størstedelen af alt frugt og grønt samt mejerivarer er økologiske.

Madboden er pengeløs og eleverne skal bruge et klippekort for at kunne købe.

Man kan enten købe et snackkort med ti klip til 50 kr. eller et frokostkort med ti klip til 200 kr. Kortene kan købes med mobilepay til 966908. Husk at skrive barnets navn og klasse i noten.

Hvis du overfører med mobilepay inden kl 8.30, kan barnet hente kortet i madbodens åbningstid samme dag. Klippekort til indskolingsbørn udleveres via hjemområdet.

Mælk

Mælk kan købes i Madboden i 10 frikvarteret og i spisefrikvarteret.