MENU
Aula_close Layer 1

Skolebestyrelsen

Skolebestyrelsen

"Forældre kan opdrages til at forstå -

men så ska' man osse

ha' haft dem fra små!"

Piet Hein

I skolebestyrelsen på Hellerup skole er vi særligt fokuserede på, at der skal være et godt og stærkt samarbejde på skolen, mellem skole og hjem, og mellem forældrene. Jo mere vi taler sammen, og jo bedre vi samarbejder, des større bliver respekten og forståelsen - og jo bedre bliver Hellerup skole.

Skolebestyrelsen fører tilsyn med skolens virksomhed, og fastlægger de overordnede principper for Hellerup skole, herunder undervisningens organisering, kommunikationen, og medarbejdernes arbejdsfordeling. Skolebestyrelsen fastsætter også skolens værdier og godkender af regnskab og budgetter.

Endelig har siger folkeskoleloven, at skolebestyrelsen har udtaleret i forbindelse med ansættelser af skolens lærere og ledere.

Kontakt os

Skolebestyrelsen består af syv forældre, to repræsentanter for skolens personale samt to elever. Endvidere deltager skolelederen og viceskolelederen i skolebestyrelsens møder.

Du er altid velkommen til at kontakte skolebestyrelsens formand, hvis du har et spørgsmål, eller et emne du gerne vil have taget op i skolebestyrelsen.